Friday, July 17, 2009

grip tight

ada sesiape tak pernah pakai botol susu ni?Ada dua puting tu..botol susu ni belum pernah di gunakan lagi,kotaknya saje dah sedikit rosak. Rekabentuk seakan bentuk pisang dan di buat dari kaca, jadi kalau kasi baby susu kena maknye pegang kalau tak bertelor kepala baby tu..he2. Rekabentuk botol ni telah di anugerahkan Diploma of the royal institute of public health and hygiene. Tahun buatan tak pasti mungkin 50an, aku miliki barang dari tahun 2003.

6 comments:

  1. Atau botol susu ko dulu kottt...! dasyat koo sampai dua putinggg hhehehe...

    ReplyDelete
  2. adi...rindu nak jadi baby semula...tak pikir soal dunia yang serabut ni

    mail....puting memang ada dua..ahak2

    bro pyan...he2...terima kasih kerana lawat blog gua...

    ReplyDelete
  3. Aris, aku pun ada botol ni. Aku jumpa kat atas loteng rumah aku kat Melaka.

    ReplyDelete
  4. pendi misti ko pernah guna botol ni masa kanak2 ye....kalau ko tak nak simpan botol tu ko kasilah kat aku...he2

    ReplyDelete